vineri, 14 decembrie 2007

E frumos cand castigam!

In seara asta la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Franta, Romania a castigat in fata Frantei! A fost un meci de infarct, dupa ce in prima repriza am jucat foarte prost si am avut doua randuri de prelungiri. Usurarea a venit abia in a patra repriza de prelungiri (pe care o puteti vedea aici). Ne asteapta semifinala foarte grea.

Din fericire mai sunt si sporturi unde romanii sunt in frunte!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am rezistat la meci tocmai din motive cardiace "cu inima"(!!).La diferenta de patru goluri pentru Franta nu mai aveam suflu pana in final...Dar minune! E ora cinci dimineata,cerul e de un senin sclipitor,vantul a stat,iar in living e cald ,asa ca hai pe blog.A fost prima mare bucurie a acestei zile!Merci blogule.Apropos,care traducerea cea mai fericita ca si "cacat" de ar fi miroase frumos dupa meciul transmis!

Povesti de adormit oamenii mari spunea...

Eeei... frumos îi când castigăm, dar ce frumos este noul look al blogului ăsta. Frumos tare. :)
Văd ca rezultatele votului se apropie vertiginos unul de celalalt...:-SS
Vreau mai multe calculiceeeeeee:(( Nu si poatiiiiiiiiii....!!!

Anonim spunea...

Nu se poate!15 decembrie a fost una din cdele mai importante zile ale anului si sunt o multime de poze la philips!Cer,pentru a fi vazute i9n Franta sa mi se puna toate pozele recente de la data respectiva.Pai asa vom avea ce comenta dom,le ca sunt zile pline dar si ...sterpaturi.