marți, 25 decembrie 2007

A inghetat garla

Va mai aduceti aminte cand eram copii, venea gerul si cautam orice petic de gheata sa "ne dam" pe el? Avem in sfarsit o iarna geroasa! Pana si Saratelul a inghetat; bucuria copiilor. Azi am fost la tara si copiii au descoperit garla inghetata. Ne-am distrat de minune. Iata dovada!

4 comentarii:

Povesti de adormit oamenii mari spunea...

Imi aduc aminte, da. Imi aduc aminte ca faceam si "roti de tractor", ca era o placere imensa sa mergem pe zapada "neinceputa" sa ne scriem numele. Imi aduc aminte cum luam trante pe peticele de gheata si nu mai zic.. ca imi aduc aminte de mersul la colindat. Cea mai frumoasa perioada din viata. Copilaria. Cele mai frumoase ierni si zapezi. :-)...Ce mai vremuri dom'le...

Anonim spunea...

Ce batrani suntem!In loc sa mergem toti adultii sa ne dam pe ghiata ,i-am lasat doar pe copii.Hai,nene,fiti copi in continuare ,pentru mai tot timpul!

Povesti de adormit oamenii mari spunea...

Anonim spunea... Si ce bine spunea. Sa fim copii, sa fim copii mari. Dar copilaria tot una este. Si daca si-acum ma dau pe gheata, mai nou pe patine :P, daca si acum fac roti de tractor sau ma duc cu colindul, tot nu e acelasi lucru. Copilaria a fost una si nu ma mai intalnesc cu ea, indiferent de starea de spirit pe care o am acum, sau mi-o creez.
Dar bine zici anonimule...

Anonim spunea...

DA....a inghetat intr-adevar Garlaaaa..........fantastic....e de vis....e ca in imaginile desprinse din poezia lui Cosbuc''Iarna pe ulita''...